Restaurangtips: Xarcuteria

Hej alla glada.

Då var det dags igen för restaurangtips. Idag presenterar vi Xarcuteria som ligger på Hanverkargatan 40 på Kungsholmen. Denna fantastiskt mysiga restaurang erbjuder spännande mellanrätter och tapas med inspiration från Spanien och Italien. Xarcuteria ägs och drivs av bröderna Tikka, Douglas och David. Dessa två herrar har stor passion för mat och vin och det märks tydligt i deras meny.

Vi tog oss en julavslutning igår kväll hos dem och fick, som vanligt, fantastisk mat och service. Patatas Bravas och Street food tacos i världsklass är bara några av våra favoriter på menyn men allt måste egentligen testas! Självklart hittar ni flera av våra viner här. Bland annat våra Riojaviner och Priorater, men även viner från Penedès och Ribera.

Vill ni ha en äkta spansk matupplevelse så är Xarcuteria ett måste.

Smaklig Spis!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *