Villkor

Samtliga uppdrag mottags och genomförs endast i enlighet med nedanstående försäljnings- och leveransvillkor.

Priser

Gällande priser anges i SEK, inklusive alkoholskatt och mervärdeskatt, i webshoppen.  Kund som beställer via Winestyle Nordic ApS försäkrar att denna har sin hemvist i Sverige samt att vinet är avsett för slutkonsumtion.

Service

Epost: order@winestyle.se

Vi har som målsättning att svara på mail inom 48 h

Postadress:

Winestyle Nordic ApS

C/O Winestyle Nordic AB

Franzéngatan 22,

112 16 Stockholm

Sweden

Hemsida: www.winestyle.se

Verkställande Direktör: Christopher Sander

Åldersgräns

I enlighet med alkohollag (2010:1622) levererar vi endast vin till personer som har fyllt 20 år.

Leverans

Winestyle levererar vin i lådor om sex. Vi avgränsar inte kunden till hur många lådor de vill beställa givet att det finns tillräckligt på lagret. Beställningar upp till fyra lådor (24 flaskor) tas en fraktavgift på 199 kronor och från den femte lådan och uppåt tas en avgift på 149 kronor.

Beställda varor levereras två gånger per månad, i mitten och slutat av varje månad. Vid beställning kommer kund att meddelas vid köpet av varorna den maximala leveranstiden. Målsättningen är att leverera varor inom 3 veckor. Beställda varor levereras direkt till kundens hemadress. Kunden kontaktas av leverantören om en tid för leverans och ID-handlingar ska visas upp vid överlämnande av vinet.

Skatter

Winestyle Nordic ApS försäkrar att de betalar alkoholskatt och mervärdeskatt som sker vid leverans. Winestyle Nordic ApS ställer även en säkerhet hos Skatteverket att alkoholskatten betalas för de levererade varorna.

Våra viner

Viner i vårt sortiment har noga valts ut av Michael Sander, som har en Sommelierutbildning. Vi är mycket selektiva med vilka viner vi tar in och vill helst jobba med viner som har en rik bakgrund. Vinerna bör kännetecknas av ”price performance”, där du som kund ska känna att du får mycket vin för pengarna. I vårt sortiment hittar du viner från främst Spanien, men även från USA, Portugal och Frankrike.

Betalning

Vi accepterar betalning via VISA, Mastercard och American Express i samarbete med Klarna Checkout.

Betalning kan ske via fakturaköp med 14-dagar betaltid.

Vid försenad betalning skickas en påminnelsefaktura. Detta innehåller utöver grundbeloppet en påminnelseavgift.  

Reklamation och felleverans

Vid felleverans eller leverans av trasiga varor ska kund kontakta Winestyle direkt för att åtgärda felen. För att reklamation skall godkännas måste fel noteras i samband med leverans. Detta innebär rapportering av fel från speditör samt bildbevis från kund.