Engagemang och närvaro

Vi på Winestyle har en portfölj med fantastiska viner från Spanien, Portugal, Frankrike och USA. Vår filosofi är att livet är för kort för att dricka dåliga viner och fokuserar därför på kvalité och price-performance. Vår ambition är att alltid agera professionellt och personligt med de restauranger som vi jobbar med. Därför försöker vi skapa långsiktiga relationer och hela tiden vidareutveckla samarbetet med våra kunder. Engagemang och närvaro är en garanti när du väljer att jobba med oss på Winestyle.

Idag samarbetar vi med ett 20-tal restauranger runt om i Stockholm. Du hittar våra viner hos bl.a. PA & Co, Bistro Syd, Grodan, Mellqvist Matbar, Xarcuteria, Brasserie Godot och många fler.

Utsökt sortiment

Alla viner i vårt sortiment har noga valts ut av utbildade sommelieren Michael Sander och hans kollega Christopher Sander. Fokus är alltid kvalité och prisvärdhet, när man väljer att samarbete med Winestyle ska ni som kund känna att ni får mycket vin för pengarna. Ladda ner PDF:n nedan för att se vår sortimentslista: