winestyle

Familjeföretag

Winestyle är ett familjeägt bolag som drivs av två bröder; Michael och Christopher Sander. Michael är utbildad Cordon Bleu-kock och sommelier och Christopher är utbildad företagsekonom. Ett klockrent team där vi starkt och högaktningsfullt struntar i ordspråket ”never mix business with pleasure”.

vin är en livsstil

Som vi ser det är vin en livsstil och passar under alla omständigheter. Idag levererar vi vin till några av Stockholms bästa restauranger och har därmed fått en fin efterfrågan på våra produkter. För närvarande hittar ni ett axplock av våra viner i Systembolagets beställningssortiment men vi jobbar på en lösning där ni enkelt och smidigt kommer att kunna beställa våra viner direkt till er dörr. Vårt mål med detta är att leverera en diversifierad portfölj viner så att ni där hemma själva kan definiera er egna kulinariska livsstil.

bli medlem

Varför bli medlem hos Winestyle? Förutom att vin är fantastiskt kommer ni även kunna ta del av:

  • Tips om Restuaranger
  • Recept och matlagningstips (självfallet sammankopplat med ett vin) från stjärnkocken Michael Sander
  • Erbjudanden och information om våra viner
  • Vinprovningar
  • Ett enkelt sätt för er att ta kontakt med oss med frågor om vin, recept eller provningar

Vi vill även be er om lite hjälp att nå ut till så många som möjligt genom att rekommendera Winestyle till andra så att vi kan uppnå vårt mål med att få fler att bli lika passionerade vinälskare som oss.

Tack så mycket och vi ser fram emot att träffa alla er på framtida provningar!

producenter

Vårt sortiment varierar och kännetecknas av många olika karaktärer och ursprung. Bland våra producenter hittar du både moderna nyskapare och trogna traditionalister. Vi strävar efter att leverera högsta möjliga kvalitet i alla led. Det gäller allt från innehållet i flaskan till det estetiska utanpå. För att uppnå detta är vi mycket noga i vår selektering av vingårdar. Vi letar alltid efter vinmakaren som är lika passionerade vinälskare som oss. Detta har resulterat i att vi har lyckats skapa nära och långsiktiga samarbeten med vingårdar och vinmakare från Spanien, Portugal, Frankrike och USA.