Recept: Renytterfilé med rostad pumpa, grön sparris, bakad röd steklök och smörad rödvinssås.

God fortsättning alla Winestylare! Vi hoppas verkligen att ni har haft en härlig jul med nära och kära. Nu är det dags att runda av året och då passar vi på att komma med lite inspiration till nyårsmenyn om ni inte hunnit fundera på huvudrätten än. Vi kan varmt rekommendera: Renytterfilé med rostad pumpa, grön […]

Restaurangtips: Xarcuteria

Hej alla glada. Då var det dags igen för restaurangtips. Idag presenterar vi Xarcuteria som ligger på Hanverkargatan 40 på Kungsholmen. Denna fantastiskt mysiga restaurang erbjuder spännande mellanrätter och tapas med inspiration från Spanien och Italien. Xarcuteria ägs och drivs av bröderna Tikka, Douglas och David. Dessa två herrar har stor passion för mat och […]

Helgrillad bläckfisk med paprika och myntaragu

Vi tänkte passa på att presentera vårt första recept denna härliga fredag. I och med mörkret och blasket ute kan det vara trevligt att laga till något varmt. Så för alla som är sugna på att laga en riktigt god middag i helgen så kan vi starkt rekommendera denna egenkomponerade rätt signerad Christopher och Michael […]

Restaurangtips: Sambamaki

Lill-lördag innebär nytt restaurangtips. Idag vill vi presentera den brasilianska restaurangen Sambamaki som drivs av den karismatiska och mycket trevlige Riccardo. Sambamaki är en fusion mellan japansk och brasiliansk matlagning där huvudfokuset är sushi. Matlagningskonst skapas genom att endast välja ut det bästa råmaterialet, använda sig utav traditionell japansk teknik kombinerat med explosiva smaker från […]

Restaurangtips: Andalucia

Hej alla Winestylare! Här kommer den första av många restaurang rekommendationer. Självklart hittar ni våra viner där också.? Idag presenterar och rekommenderar vi restaurang Andalucia. Andalucia är en sydspansk restaurang som ligger på Döbelnsgatan i Vasastan. Deras inriktning lutar mot fisk och skaldjur men erbjuder även bra kött- och vegoalternativ. Menyn består av både Tapas, […]